لیزر موهای زائد خانگی
با پیشرفت تکنولوژی ظهور دستگاههای جدید لیزر موهای زائد روزبهروز رواج بیشتری پیدا میکند. لیزر موهای زائد به عنوان سومین عمل زیبایی در جهان در کلینیکهای زیبایی و پوست و مو انجام میشود. با توجه به رشد این صنعت لیزر موهای زائد خانگی به طرفداران خاص خود را پیدا کرده است.
نتایج موزدایی با لیزرهای حرفهای با لیزرهای خانگی به لحاظ ماندگاری دارای تفاوتهایی است که در زیر شرح دادیم. شرکتهای تولیدکننده لیزر موهای زائد خانگی سعی کردهاند با پایین آوردن قیمت دستگاه لیزر، فروش این لیزرها را به بیشترین تعداد برسانند.
مقایسه لیزر موهای زائد خانگی و حرفهای
مقایسه هزینه دستگاه لیزر موهای زائد خانگی با حرفه ای
هزینه لیزر خانگی
هزینه دستگاه لیزر موهای زائد خانگی ک در حدود 300 تا 400 دلار قیمت دارند که با توجه به تنوعی مارکی که دارند در ایران بین 2 میلیون تا 10 میلیون می تواند قیمت داشته باشد. و هر چند مدت باید لامپ آن که بسیاری از این دستگاههای نیاز به تعویض لامپ دارند که لامپ آنها هزینهای در حدود 40 تا 120 دلار دارد، باید تعویض شود.
پس هزینه ها برای دستگاه لیزر موهای زائد خانگی شامل دو مورد می شوند:
- هزینه خرید دستگاه
- هزینه نگهداری دستگاه
هزینه لیزر حرفه ای
از طرفی دیگر بخواهیم هزینه لیزر موهای زائد برای لیزر حرفه ای در کلینیک را حساب کنیم با توجه به ناحیه های مختلف قیمت می تواند متغیر باشد. برای مثال ما هزینه لیزر موی زائد در کلینیک پارسیس را مثال میزنیم. هزینه هر جلسه فول بادی یعنی تمامی نواحی بدن حدود 300 هزار تومان است و برای رفع تمامی موهای زائد حداقل 6 جلسه درمان نیاز است که چیزی حدود 2 میلیون تومان برای لیزر کل بدن هزینه لازم است. البته این نکته رو هم باید توجه داشته باشیم هزینه برای کل بدن است وگرنه اگر ناحیه کمتر باشد هزینه به مراتب پایین تر خواهد بود.
دیگر تفاوت لیزر موهای زائد خانگی با حرفه ای
- توصیه مهم: هر فرد قبل از این که تصمیم به خرید لیزر خانگی و استفاده از آن بگیرد، حتما به پزشک متخصص مراجعه کند تا پزشک تعیین کند که پوست او برای لیزر درمانی مناسب است یا خیر.
- با توجه به این که لیزر خانگی قرار است توسط خود فرد در منزل استفاده شود، به همین دلیل به گونه ای طراح شده اند که خطر کمتری نسبت به انواع کلینیکی دارند.
- قدرت لیزر خانگی کمتر از لیزرهای کلینیکی است. به همین دلیل دوره درمانی لیزر، طولانی تر خواهد بود.
- افرادی که پوست تیره و سبزه دارند باید در استفاده از دستگاه لیزر خانگی دقت بیشتری داشته باشند تا به نتیجه مطلوبی برسند.
مزایا و معایب دستگاه لیزر خانگی
مزایا دستگاه لیزر خانگی
- راحت
- انعطاف پذیر
- اختصاصی
- کاهش درد احساس شده
- کاهش مو در طولانی مدت
معایب دستگاه لیزر خانگی
- هزینه نگهداری، تعویض قطعات و بخشهای مختلف
- محدودیت در درمان پوستهای مختلف
- استفاده از آن ممکن است برای برخی پیچیده باشد
- نیاز به رعایت اصول، چرا که تعداد جلسات درمانی مورد نیاز بیشتر است
- وقت گیر
- نتایج ضعیفتر نسبت به لیزر درمانی حرفهای
لیزر خانگی در این نواحی ممنوع!
از لیزر خانگی نباید در نواحی زیر مورد استفاده قرار گیرد.
- ابرو ها
- گوش ها
- نوک پستان
- آلت تناسلی
- صورت مردان
- محل تاتو و خال
- برای کودکان
سوالات متداول در مورد لیزر موهای زائد خانگی
آیا استفاده ازعینک و دستکش لازمه؟
به نوع دستگاه بستگی دارد. اگر لازم باشد، حتما کارخانه تولیدکننده، یک عینک یا دستکش همراه محصولش ارائه میدهد و روش استفاده از آنها را در دفترچه یا سیدی آموزشیاش عنوان میکند. اگر عینکی همراه محصول وجود داشت، حتما باید از آن هنگام کار با دستگاه استفاده كرد تا عارضه چشمی پیش نیاید.
آیا امکان سوختن پوست وجود دارد؟
بله، یکی از شایعترین عارضههای پوستی لیزر، سوختگی است. اگر در استفاده از لیزرهای کلینیکی یا خانگی دقت نشود، ممکن است پوست فرد دچار سوختگی شود. به همین دلیل قبل از استفاده حتما باید به دقت برنامههای سیدی آموزشی دستگاه را دید یا روش کار آن را در دفترچه راهنما مطالعه كرد.
خودم انجام بدم یا کمک فرد دیگه؟
این دستگاهها جوری طراحی شده اند برای استفاده فردی مناسب هستند. یعنی هرکسی میتواند به تنهایی و بدون کمک دیگران در خانه از آنها استفاده کند.
نکات مهم در مورد لیزر خانگی؟
بهتر است قبل از لیزر، حتما پوست تمیز، خشک و عاری از هرگونه لوازم آرایشی یا کرم باشد. بعد از لیزر هم باید تا چند ساعت یا یک روز، البته در صورت امکان، پوست را در معرض نور آفتاب یا مواد آرایشی قرار نداد و آن را خشک و تمیز نگه داشت.